Close
Akcija!

ALKOHOLNA RAZTOPINA

14.90  8.90 

Neto: 100 ml
Alkoholna raztopina z naravnim hidrolatom sivke bo vaše roke očistila, navlažila in odišavila. Zaradi dodanih naravnih sestavin bodo vaše roke, kljub vsakodnevni večkratni uporabi prijetno mehke, navlažene in dišeče.

NASVET: Razkužujte roke redno in se tako zaščitite pred prenosom virusov in bakterij.

  • Vsebuje več kot 70% alkohola,
  • razkužuje, intenzivno vlaži in neguje,
  • prijeten cvetlični vonj,
  • praktično pakiranje s pršilko.
Kategoriji: , Product ID: 4064

Uporaba

Zadostno količino alkoholne raztopine vtiramo v dlani dokler se ne posuši. Pazimo na pravilno vtiranje raztopine, da ne izpustimo prstov, predelov med prsti, nohtov in palcev. Počakamo da se raztopina posuši in je ne izpiramo z vodo.

Kaj vsebuje (INCI)

Hidrolat sivke: Hidrolat deluje protivnetno, proti infekcijsko, protivirusno, baktericidno in sedativno. Hidrolat lajša negativne učinkovine alkohola na koži.
Aloe vera: na koži deluje kot vlažilec, spodbuja sintezo kolagena in elastina in pospešuje celjenje. Pomirja razdraženo kožo ter ter lajša srbečico in vnetja.
Glicerin: Mehča kožo ter ji pomaga, da absorbira in zadržuje vlago. Glicerin naj bi srkal vlago iz kožnih celic in na ta način pomagal in ohranjal ravnotežje naravne vlažnosti kože.

INCI: Alcohol, Lavandula Hybrida Flower Water, Glycerin, Aqua, Lavandula Hybrida Oil, Citrus Limon Peel Oil, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Limonen, Linalool, Citral.

FAQ

Kakšen procent alkohola je zadosten za zaščito moji rok pred virusi?
Za uničevanje mikroorganizmov in virusov je potrebno vsaj 60% alkohola, naša alkoholna raztopina ga vsebuje preko 70%.
Bodo moje roke po uporabi lepljive in izsušene?
Ne, roke po uporabi ne bodo lepljive ampak bodo prijetne na otip in odišavljene. Alkoholna raztopina vsebuje aloe vero in glicerin, ki vašo kožo navlažita.
Kdaj je uporaba razkužila smiselna?
Takrat, ko se gibljemo na javnih in obljudenih mestih. Alkoholna raztopina je tudi zelo prakitčno na potovanjih oz. v primerih ko nimamo na voljo tekoče vode in mila. Nujna oprema je tudi za otroke, saj vemo, da male raziskovalce zelo težko nadzorujemo.